Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g1224g1922kcal268.1g0g94.2g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g720g1224kcal55.4g37.4g93.6g20.2g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g720g929kcal30.2g36.7g72g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g540g405kcal97.2g2.7g5.4g0g
Sitruuna kuorittu 108g44kcal0.7g2.4g1.2g3g
Tilli, tuore 36g11kcal1.3g0.3g0.3g0.8g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g1620g3872kcal118.3g761.4g25.9g126.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g16813kcal1142.4g1681.8g585.2g300.8g
Valittu annoskoko4968g8407kcal571.2g840.9g292.6g150.4g
Annoskoko puolitettuna2484g4203kcal285.6g420.5g146.3g75.2g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323988