Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 4495g3911kcal47.6g822.5g18g80.9g
Voi 168g1217kcal2g0.7g136.4g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g120g436kcal4.2g95.4g4.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g90g280kcal9.9g53.9g6.3g25.2g
Sokeri 96g389kcal0g95.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g12466kcal127.4g2136.6g329.8g212.2g
Valittu annoskoko4968g6233kcal63.7g1068.3g164.9g106.1g
Annoskoko puolitettuna2484g3117kcal31.9g534.2g82.5g53.1g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905