Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen291g96kcal9.6g14.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 116g399kcal11.9g81.5g1.4g4.1g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Sokeri 15g59kcal0g14.5g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana994g1693kcal55.4g220.8g63g8.2g
Valittu annoskoko497g846kcal27.7g110.4g31.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna249g423kcal13.9g55.2g15.8g2.1g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071