Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Lehtiselleri 22g2.8kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow349g70kcal3.5g12.2g1.4g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g31g31kcal1.2g6.1g0.1g0g
Sokeri 1.7g7.1kcal0g1.7g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g3.1g3.5kcal0g0.7g0g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana994g390kcal11.6g52.2g15.4g4.2g
Valittu annoskoko497g195kcal5.8g26.1g7.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna249g98kcal2.9g13.1g3.9g1.1g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063