Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g175g298kcal15.8g14.9g19.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g197g118kcal3g25.6g0.2g1.8g
Keiju rypsiöljy (Raisio)4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Ruokakerma Valio 5%88g53kcal1.1g2.5g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana994g1034kcal40.6g89.2g56.8g4.8g
Valittu annoskoko497g517kcal20.3g44.6g28.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna249g258kcal10.2g22.3g14.2g1.2g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583