Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Punakaali 233g61kcal3.6g8.2g0.5g4.4g
Sipuli (käsittelemätön)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen160g56kcal0.3g13.1g0.2g2.4g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma29g93kcal0g21.6g0g0g
Punaviini 35g25kcal0.1g0.1g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g4.4g1.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana994g551kcal8.8g88.8g8.6g14.6g
Valittu annoskoko497g276kcal4.4g44.4g4.3g7.3g
Annoskoko puolitettuna249g138kcal2.2g22.2g2.2g3.7g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289