Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 58g57kcal1.8g11.6g0.2g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha87g145kcal16.6g0g8.7g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g108g38kcal1.1g7.3g0.5g1.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt175g80kcal5.6g8.4g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Juustoraaste emmental punaleima44g171kcal12.7g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana994g1095kcal78.4g72.2g53.4g5.4g
Valittu annoskoko497g548kcal39.2g36.1g26.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna249g274kcal19.6g18.1g13.4g1.4g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264522