Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 263g582kcal46g0g44.7g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale6.6g3.9kcal0.7g0.3g0g4.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 44g131kcal7.9g0.5g10.9g0g
Pinaatti 110g15kcal1.8g0.4g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana994g1614kcal125.4g5.2g121.8g13.2g
Valittu annoskoko497g807kcal62.7g2.6g60.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna249g404kcal31.4g1.3g30.5g3.3g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.5g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280894