Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)176g221kcal19.3g0.5g15.8g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 40g17kcal1.3g1.9g0.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 132g73kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Oliiviöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g26g70kcal7.4g0g4.5g0g
Pesto (Pirkka)7g41kcal0.3g0.3g4.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana994g1070kcal63.8g54g68.8g5.6g
Valittu annoskoko497g535kcal31.9g27g34.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna249g268kcal16g13.5g17.2g1.4g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335092