Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Rucola tuore (Italia), annos 15g44g10kcal1.3g0.8g0.1g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g132g254kcal25g0.1g17.1g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g13g118kcal0g0g13.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)219g132kcal2.2g9.9g8.8g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana994g1076kcal60.6g27.2g78.8g7.2g
Valittu annoskoko497g538kcal30.3g13.6g39.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna249g269kcal15.2g6.8g19.7g1.8g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967