Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 263g73kcal3.1g10.7g0.5g5.5g
Sokeri 22g91kcal0g22.3g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g35g11kcal0g3.5g0g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana994g352kcal6.4g73.4g1g11g
Valittu annoskoko497g176kcal3.2g36.7g0.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna249g88kcal1.6g18.4g0.3g2.8g
Arvot/100g100g35kcal0.6g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227