Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g6kcal0.1g1.3g0g0.5g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g68g88kcal13.5g0g4.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g70g176kcal13.4g0g15.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana995g625kcal56.2g20g39.4g2.2g
Valittu annoskoko497g313kcal28.1g10g19.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna249g156kcal14.1g5g9.9g0.6g
Arvot/100g100g63kcal5.7g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929