Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g113g86kcal18g1.6g0.8g0.5g
Tomaattimurska 113g33kcal0.6g6g0.2g2.1g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 225g239kcal9g43.6g2g3.9g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.2g11kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana995g921kcal57.2g111.8g23.8g15g
Valittu annoskoko497g460kcal28.6g55.9g11.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna249g230kcal14.3g28g6g3.8g
Arvot/100g100g93kcal5.7g11.2g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240