Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g6.2g3.8kcal0.8g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen150g209kcal28.5g0g10.5g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g124g44kcal1.2g8.1g0.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g63g225kcal17.5g1.3g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana995g1610kcal113g134g67.6g6g
Valittu annoskoko497g805kcal56.5g67g33.8g3g
Annoskoko puolitettuna249g403kcal28.3g33.5g16.9g1.5g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.5g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418