Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g250g744kcal7.5g12g11g0g
Kananmuna 50g(kpl)31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g187g581kcal18.2g115.9g3.9g11.2g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Voi 13g91kcal0.1g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana995g3031kcal58.4g286g55.6g22.4g
Valittu annoskoko498g1515kcal29.2g143g27.8g11.2g
Annoskoko puolitettuna249g758kcal14.6g71.5g13.9g5.6g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975