Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g109g186kcal21.9g0g10.9g0g
Peruna, uusi 81g63kcal1.4g13.1g0.2g0.8g
Sipuli kuivattu 3.1g8.5kcal0.3g1.1g0.1g1.1g
Keittojuurekset, apetit63g16kcal0.6g3g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 235g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g3.4g8.6kcal0.2g0.3g0.7g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g2.3g7.6kcal0.2g1.2g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana995g581kcal49.2g37.4g24.6g7g
Valittu annoskoko497g290kcal24.6g18.7g12.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna249g145kcal12.3g9.4g6.2g1.8g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.8g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125