Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado147g68kcal0.9g16.2g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 138g47kcal2.8g5.9g0.3g3.5g
Parsa 116g18kcal1.5g1.4g0.2g1.7g
Ruokaöljy keskiarvo 13g111kcal0g0g12.5g0g
Hunaja 9g31kcal0g7.6g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 19g4.1kcal0.1g0.3g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea56g5.6kcal0.6g0.5g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana995g567kcal11.8g63.8g26.2g11.8g
Valittu annoskoko498g283kcal5.9g31.9g13.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna249g142kcal3g16g6.6g3g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739