Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)83g292kcal10.7g58.1g1.6g2.7g
Atria kevyt jauheliha97g165kcal18.5g0g9.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 278g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)14g49kcal0.7g10.3g0.5g0.7g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio4.6g13kcal0.4g0.8g0.9g0g
Mozzarella juustoraaste, valio21g60kcal5.4g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana995g1158kcal71.4g138.4g34.2g6.8g
Valittu annoskoko498g579kcal35.7g69.2g17.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna249g290kcal17.9g34.6g8.6g1.7g
Arvot/100g100g116kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358