Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 75g21kcal0.9g3g0.1g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 54g14kcal0.8g1.9g0.1g1g
Purjosipuli 15g3.5kcal0.3g0.4g0g0.3g
Lanttu 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Paprika punainen 9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)100g25kcal1g5.5g0g1.4g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g2.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Soijakastike 1.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g1.9g3.6kcal0g0.8g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana995g172kcal7.4g30g0.4g11.2g
Valittu annoskoko498g86kcal3.7g15g0.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna249g43kcal1.9g7.5g0.1g2.8g
Arvot/100g100g17kcal0.7g3g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145823