Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 90g205kcal17.1g0g15.3g0g
Porkkanaraaste 200g83g22kcal0.5g4.4g0.2g2.1g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g5g34kcal0g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu55g69kcal6.1g0.2g5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)63g53kcal0.6g2.2g4.4g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g35g137kcal10.2g0.7g10.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana995g1394kcal79.4g85.4g79g11.6g
Valittu annoskoko498g697kcal39.7g42.7g39.5g5.8g
Annoskoko puolitettuna249g349kcal19.9g21.4g19.8g2.9g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260