Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Porkkana 350g114kcal2.2g19.5g0.7g8.9g
Lehtiselleri 233g30kcal2.6g2.6g0.5g2.3g
Rypsiöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g163g121kcal7.3g21.1g0.3g0g
Kalaliemi laimennettu 2333g70kcal0g7g4.7g0g
Kirjolohifilee 933g1543kcal156.3g0g102.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton47g10kcal0.1g0.7g0g0g
Maustekurkku350g58kcal2.4g10.5g0.3g6.3g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g47g7.5kcal1.5g0.5g0.1g0.5g
Persilja 93g26kcal1.3g1g0.2g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9940g5384kcal356.4g159.4g360.4g62.8g
Valittu annoskoko4970g2692kcal178.2g79.7g180.2g31.4g
Annoskoko puolitettuna2485g1346kcal89.1g39.9g90.1g15.7g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154223