Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 840g1022kcal178.5g0g33.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1050g751kcal19.1g151.5g2.1g11.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g252g71kcal2.8g12.1g1g7.6g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 28g91kcal2.5g3.9g7.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9940g3871kcal405.8g335g88g38.2g
Valittu annoskoko4970g1936kcal202.9g167.5g44g19.1g
Annoskoko puolitettuna2485g968kcal101.5g83.8g22g9.6g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824