Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g1401g911kcal23.8g168.2g0g0g
Vesi1868g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 934g591kcal28g44.8g32.7g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g561g561kcal106.5g0g12.3g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g187g312kcal4.9g10.8g28g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g19g41kcal3.2g3.2g1.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9940g4831kcal332.8g454g149.4g0.2g
Valittu annoskoko4970g2416kcal166.4g227g74.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna2485g1208kcal83.2g113.5g37.4g0.1g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653