Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl640g2176kcal89.6g358.4g42.9g70.4g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)2400g960kcal88.8g156g2.4g0g
Mustikka metsä- 13g5.6kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Pellavansiemenöljy240g2160kcal0g0g240g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl80g512kcal11.2g2.7g50.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9946g11627kcal379.4g1035.8g671.6g141.6g
Valittu annoskoko4973g5814kcal189.7g517.9g335.8g70.8g
Annoskoko puolitettuna2486g2907kcal94.9g259g167.9g35.4g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343111