Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 2239g1042kcal11.2g188.1g4.5g42.5g
Raparperi 1600g539kcal11g88g1.6g22.4g
Sokeri 272g1104kcal0g271.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 30g102kcal0g24.8g0g0.4g
Kaurahiutale 256g958kcal37.1g145.9g18.7g25.6g
Vehnäjauho puolikarkea 208g714kcal21.2g145.6g2.5g7.3g
Sokeri 115g467kcal0g115g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g16g50kcal1.8g9.6g1.1g4.5g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)240g1727kcal0g0g191.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9952g13403kcal164.6g1977.2g440.6g205.4g
Valittu annoskoko4976g6702kcal82.3g988.6g220.3g102.7g
Annoskoko puolitettuna2488g3351kcal41.2g494.3g110.2g51.4g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191