Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Tomaatti 160g37kcal0.9g5.5g0.5g2.2g
Parsakaali brokkoli 1281g449kcal59.2g25g3.8g32g
Kasvisliemikuutio 35g107kcal3.3g4.8g8.3g0.6g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas160g448kcal30.4g0g35.2g0g
Vesi3202g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 16g142kcal0g0g16g0g
Valkosipuli 26g28kcal2g4.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9952g2473kcal194g88.2g128.4g73.8g
Valittu annoskoko4976g1236kcal97g44.1g64.2g36.9g
Annoskoko puolitettuna2488g618kcal48.5g22.1g32.1g18.5g
Arvot/100g100g25kcal1.9g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264