Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1602g1950kcal340.4g0g64.1g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g461g69kcal8.8g7.8g0.5g0g
Paprika punainen 300g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)901g360kcal18.9g61.3g3.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g120g1081kcal0g0g120.1g0g
Riisi, keitetty, suolaa 1442g1975kcal35g436g4g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9952g11314kcal825g1057.4g401.8g42.2g
Valittu annoskoko4976g5657kcal412.5g528.7g200.9g21.1g
Annoskoko puolitettuna2488g2829kcal206.3g264.4g100.5g10.6g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88853