Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus105g357kcal24.2g55.7g3.9g6.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha133g221kcal25.3g0g13.3g0g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g83g100kcal2.8g3g8.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g28g79kcal5.4g0g6.2g0g
Juusto, cheddar 63g259kcal16.1g0.1g21.6g0g
Emmental juustoraaste valio17g65kcal4.8g0g5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g3.3g10kcal0.5g0.2g0.8g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl18g24kcal2.4g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana996g2270kcal165g124.4g121.4g14.2g
Valittu annoskoko498g1135kcal82.5g62.2g60.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna249g568kcal41.3g31.1g30.4g3.6g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297263