Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g225g247kcal53.9g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Margariini 80% keskiarvo11g80kcal0g0g9g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g187g206kcal5.6g6g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana996g1106kcal121g19.2g62.4g2.6g
Valittu annoskoko498g553kcal60.5g9.6g31.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna249g277kcal30.3g4.8g15.6g0.7g
Arvot/100g100g111kcal12.1g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310486