Mustikka-kaurapaistos

Voitele pohja voilla tms.
lado päällekkäin niin että pohjalle tulee kauraryynejä ja päälle.

Paista 200 astetta n. 20-30 min.
Jos tarvitsee jälkikäteen, niin lisää makeutta jollain sopivaksi näkemälläsi ainesosalla (lisää kaloreihin)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 60g243kcal0g59.7g0g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g70g251kcal10g41.1g4.9g6.6g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Kauralesepuuro plus, beetaglukaania (Elovena), annos 100g40g143kcal7.2g17.1g3.4g7.2g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g199g339kcal4g3.2g34.3g1.2g
Mustikka metsä- 120g53kcal0.6g7.6g0.7g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana996g2202kcal43.8g257.6g102.6g37.8g
Valittu annoskoko498g1101kcal21.9g128.8g51.3g18.9g
Annoskoko puolitettuna249g551kcal11g64.4g25.7g9.5g
Arvot/100g100g221kcal4.4g25.9g10.3g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243669