Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 10g86kcal0g0g9.7g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g150g173kcal33g0g3.7g0g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g7.9g0.3g2.8g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 5.3g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%58g92kcal1.6g1.6g8.7g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 50g10kcal0.3g1.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana996g863kcal73.4g30.4g45.4g10.4g
Valittu annoskoko498g432kcal36.7g15.2g22.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna249g216kcal18.4g7.6g11.4g2.6g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368