SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g70g42kcal1.1g9.2g0.1g0.6g
Palsternakka 14g9kcal0.1g1.7g0.1g0.6g
Purjosipuli 20g4.5kcal0.4g0.5g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g23g56kcal3.2g0.8g4.5g0g
Valkoviini, kuiva, 12%20g17kcal0.1g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 2g6kcal0.2g0.3g0.5g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.4g4.7kcal0g1.1g0g0g
Soijakastike 2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana997g287kcal10.8g28.6g10.4g3.4g
Valittu annoskoko498g144kcal5.4g14.3g5.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna249g72kcal2.7g7.2g2.6g0.9g
Arvot/100g100g29kcal1.1g2.9g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153499