Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi209g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Paprikajauhe 1g3.3kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi4.6g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g42g63kcal11.3g0.6g1.5g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g63g14kcal0.6g2.8g0g1.3g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g38g9kcal0.4g1.8g0.1g0.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 104g79kcal2g16.2g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana998g446kcal31g47.8g12.8g8.4g
Valittu annoskoko499g223kcal15.5g23.9g6.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna249g112kcal7.8g12g3.2g2.1g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80271