Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty208g154kcal4g32g0.4g2.1g
Kurpitsa 82g13kcal0.6g1.6g0.1g1.6g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g8.4g39kcal0g0g4.3g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.6g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g79g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr84g84kcal10.1g2.2g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana998g635kcal31.4g81.2g18.2g10.8g
Valittu annoskoko499g318kcal15.7g40.6g9.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna250g159kcal7.9g20.3g4.6g2.7g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633