Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus1050g3570kcal241.5g556.5g38.9g63g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1333g2213kcal253.3g0g133.3g0g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 67g72kcal5.3g10.9g0.4g1.4g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g833g1000kcal28.3g30g83.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g283g793kcal53.8g0.1g62.3g0g
Juusto, cheddar 627g2587kcal160.6g0.6g215.6g0g
Emmental juustoraaste valio167g650kcal48.3g0g50g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.3g5.7kcal0.3g1.1g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g33g100kcal5.3g2.3g7.7g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl183g238kcal24g0.5g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9960g22701kcal1651.4g1242.4g1215g142.4g
Valittu annoskoko4980g11351kcal825.7g621.2g607.5g71.2g
Annoskoko puolitettuna2490g5675kcal412.9g310.6g303.8g35.6g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297263