Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)1800g1944kcal414g0g32.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 56g495kcal0g0g55.9g0g
Soijakastike 144g87kcal7.4g13.7g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g1600g5760kcal192g1168g24g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)800g1480kcal176g16g80g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g400g1680kcal8g11.6g180g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g120g30kcal0.5g10.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9960g22976kcal1596.2g2440.8g745g1.2g
Valittu annoskoko4980g11488kcal798.1g1220.4g372.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna2490g5744kcal399.1g610.2g186.3g0.3g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324560