JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2800g4648kcal532g0g280g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl800g680kcal11.2g35.2g56g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras260g694kcal22.1g133.1g2.6g34.8g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl464g608kcal60.3g2.3g39.9g0g
Oregano, kuivattu 8g24kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9960g13779kcal1277.2g417g764.6g107.2g
Valittu annoskoko4980g6890kcal638.6g208.5g382.3g53.6g
Annoskoko puolitettuna2490g3445kcal319.3g104.3g191.2g26.8g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927