Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2002g2573kcal415.4g0g100.1g0g
Sipuli (kuorittu)275g74kcal3.6g13.2g0.6g4.7g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g2002g721kcal36g128.1g6g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g501g476kcal40g70.1g3.5g40g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g50g80kcal4.5g15.5g0.2g0.4g
Juustokumina jeera (), annos 6g30g106kcal5.3g13.3g6.7g3.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Ruokasuola jodioitu 50g1.3kcal0.3g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9960g8645kcal1018g499.4g285.2g103.4g
Valittu annoskoko4980g4323kcal509g249.7g142.6g51.7g
Annoskoko puolitettuna2490g2161kcal254.5g124.9g71.3g25.9g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040