Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Sipuli 1200g363kcal15g57.6g2.4g20.4g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g1200g288kcal14.4g51.6g2.4g0g
Juustodippi, Pirkka 300g900g1170kcal27.9g15.3g110.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras360g1260kcal46.8g252g5.4g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9960g10406kcal683.2g792.2g483.2g67.4g
Valittu annoskoko4980g5203kcal341.6g396.1g241.6g33.7g
Annoskoko puolitettuna2490g2602kcal170.8g198.1g120.8g16.9g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54265