Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium902g162kcal9g27g1.8g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)1803g1172kcal57.7g86.6g63.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 451g1375kcal15.8g18.9g135.2g2.3g
Katkarapu 902g617kcal130.2g0g9.9g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 902g3070kcal238.9g0g231.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g27g93kcal2.7g20.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9972g12980kcal908.6g306.2g884.8g4.6g
Valittu annoskoko4986g6490kcal454.3g153.1g442.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna2493g3245kcal227.2g76.6g221.2g1.2g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040