Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1800g325kcal10.1g45g7.2g12.6g
Oliiviöljy 126g1114kcal0g0g126g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Herne 900g620kcal45.5g84.2g3.6g27.9g
Kuohukerma,valio,2dl900g3060kcal18g27g315g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g675g1890kcal108g6.8g155.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9972g14157kcal367.8g342.6g1215.4g90.8g
Valittu annoskoko4986g7079kcal183.9g171.3g607.7g45.4g
Annoskoko puolitettuna2493g3539kcal92g85.7g303.9g22.7g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.4g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327