Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g150g235kcal32.7g0g10.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.9g0.4g2.2g
Porkkana 45g15kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Maustepippuri, annos 1g3g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1.6g3.5kcal0.5g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana999g888kcal77.6g80.8g22.8g9.4g
Valittu annoskoko500g444kcal38.8g40.4g11.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna250g222kcal19.4g20.2g5.7g2.4g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839