Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 59g202kcal6g41.1g0.7g2.1g
Margariini 60%, keskiarvo 45g241kcal0.1g0.2g27.1g0g
Juusto, keskiarvo 90g316kcal22.6g0.2g25g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 90g31kcal2.8g4.4g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 75g106kcal9.3g0.2g7.6g0g
Tonnikala öljyssä 68g129kcal18.4g0g6.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 72g75kcal2.5g13g0.8g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana999g2198kcal123.4g118.2g134.8g8.4g
Valittu annoskoko500g1099kcal61.7g59.1g67.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna250g550kcal30.9g29.6g33.7g2.1g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.8g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453