Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 59g238kcal0g58.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 59g201kcal6g40.9g0.7g2g
Voi, 1 tl, 5 g45g329kcal0.5g0.5g36g0g
Mustikka metsä- 158g69kcal0.8g10.1g0.9g5.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki113g63kcal9.6g5.6g0.2g0g
Kaurahiutale 18g67kcal2.6g10.3g1.3g1.8g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana999g2074kcal51.4g251.8g88.4g18g
Valittu annoskoko500g1037kcal25.7g125.9g44.2g9g
Annoskoko puolitettuna250g519kcal12.9g63g22.1g4.5g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271