Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 94g24kcal1.5g2.2g0.5g2.7g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g75g188kcal14.3g0g16.5g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g94g103kcal2.2g2.9g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana999g690kcal36.2g11g59g5.6g
Valittu annoskoko500g345kcal18.1g5.5g29.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna250g173kcal9.1g2.8g14.8g1.4g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891