Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%299g416kcal56.9g0g21g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 82g114kcal10.3g0.2g8.1g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Jauhelihamauste, annos 15g5.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kesäkurpitsa67g11kcal0.3g1.7g0.4g0.5g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana999g1114kcal136.4g9.2g59.4g3.2g
Valittu annoskoko499g557kcal68.2g4.6g29.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna250g279kcal34.1g2.3g14.9g0.8g
Arvot/100g100g112kcal13.7g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684