Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g100g135kcal22g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Paprika, punainen58g15kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g185g65kcal1.9g12.6g0.9g2.6g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g30g117kcal0.6g0.8g12.6g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g21g25kcal0.5g1.3g1.9g0.3g
Hunaja 10g33kcal0g8.1g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g7.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana999g826kcal52.8g59.2g41.8g11.4g
Valittu annoskoko500g413kcal26.4g29.6g20.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna250g207kcal13.2g14.8g10.5g2.9g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281258