Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 309g440kcal38.6g0.9g31.6g0g
Tonnikala vedessä 56g59kcal12.6g0g0.8g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)22g10kcal0.4g1.8g0.2g0.4g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)56g185kcal15.2g0g13.5g0g
Tomaatti, tuore56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana999g1412kcal134.2g9.6g92.6g2.4g
Valittu annoskoko499g706kcal67.1g4.8g46.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna250g353kcal33.6g2.4g23.2g0.6g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388