Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Soijakastike 14g8.1kcal0.7g1.3g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g53g39kcal2.4g6.8g0.1g0g
Spagetti Myllyn Paras131g459kcal17.1g91.9g2g3.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%150g240kcal4g4g22.5g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g30g96kcal15.6g8.4g0.1g4.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 11g93kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1963kcal82.8g238.2g72.8g22.2g
Valittu annoskoko500g982kcal41.4g119.1g36.4g11.1g
Annoskoko puolitettuna250g491kcal20.7g59.6g18.2g5.6g
Arvot/100g100g196kcal8.3g23.8g7.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117569