Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 262g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 1963g661kcal13.5g108g2g27.5g
Mansikka 1099g511kcal5.5g92.3g2.2g20.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1668g6507kcal0g1635g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9984g15358kcal38g3670.6g8.4g96.8g
Valittu annoskoko4992g7679kcal19g1835.3g4.2g48.4g
Annoskoko puolitettuna2496g3840kcal9.5g917.7g2.1g24.2g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463